Pređi na glavni sadržaj

Како могу да затворим свој подељени рачун?

Autor Summer

Можете привремено затворити свој налог помоћу опције "Самоискључивање" која је доступна на вашем корисничком профилу.

​

За то:

1. Идите на одељак"Самоискључивање".

2. Изаберите временски оквир који желите да примените.

3. Потврдите да се самоискључивање не може поништити.

4. Кликните на "Самоискључивање" да бисте потврдили.

Имајте на уму да се рачун затворен као резултат самоискључивања на одређени период не може поново отворити пре истека изабраног периода изузећа.

Ако желите да затворите свој налог без навођења рока или да га трајно затворите, контактирајте нашу службу за кориснике путем ћаскања или е-поште на [email protected] за помоћ.

Da li je ovo odgovor na vaše pitanje?