Kullanıcı Profilinizde bulunan “Kendini Hariç Tut” seçeneğini kullanarak hesabınızı geçici olarak kapatabilirsiniz.
Bunu yapmak için:
1. “Kendini Hariç Tut” bölümüne gidin.
2. Uygulamak istediğiniz zaman dilimini seçin.
3. Kendini hariç tutmanın geri alınamayacağını onaylayın.
4. Onaylamak için “Kendini Hariç Tut” düğmesine tıklayın.
Lütfen, belirli bir süre için kendini hariç tutma yoluyla kapatılan bir hesabın, seçilen hariç tutma süresi sona ermeden yeniden açılamayacağını unutmayın.
Hesabınızı zaman dilimi belirtmeden veya kalıcı olarak kapatmak istiyorsanız, lütfen Canlı Sohbet veya [email protected] adresinden e-posta yoluyla Destek Ekibimizle iletişime geçin
